Крайній виступ Флайзи у Кораблику відбувся у 2019 році. Як і всі попередні він був надзвичайно потужним та спекотним. Що особливо актуально взимку – танці з ефектом сауни.
Якщо ви полюбляєте позитивні вібрації, хіп-хоп з елементами реггі, року та ще бо-зна-чого, то швиденько бронюйте столик на вашу компанію. Флайзюки обіцяють заграти свої найпотужніші «бойовички», а також готують сюрпризи.
Довідково: гурт Флайза заснований у 2000 році. За час свого існування гурт виступив з сотнями концертів на сценах багатьох українських міст та за межами нашої країни. У дискографії ватаги є чотири альбоми, в яких присутні результати співпраці з багатьма відомими українськими та іноземними гуртами. Також у творчості колективу вже знайшли своє місце не один десяток офіційних відеокліпів, які мали активну ротацію на телеканалах України і Польщі, та багато інших відеоробіт, які постійно надходять до каналу гурту на YouTube (рекомендуємо – https://www.youtube.com/flyzzzaofficial).
На даний момент Флайза працює над новим альбомом, деякі з пісень якого ви вже могли чути на концертах чи у Ютюбі. Продовжіть собі ще трохи зимові свята та прийдіть відірватись у Кораблик 22 січня.
До зустрічі