НОВИНИ

НОВИНИ

Флайза – У тебе є ти (official video)

Флайза – У тебе є ти (official video)

Кліп тут: https://youtu.be/ZhiuziZ37Qg

Альбом «П’ятий» гурту «Флайза» на стрімінгових платформах:
https://album.link/nzf07kvd53qph

Яскраві кліп та пісня від Флайзи однозначно підіймуть тобі настрій. Гадаємо, що це саме те, що зараз потрібно українцям на противагу щоденним жахливим новинам. Не забувайте балансувати та компенсувати негатив порцією добра аби геть не поїхав дах.
Пісня-ствердження про те, що у тебе, не зважаючи ні на що, є ТИ! Ледь не все у цьому житті залежить в першу чергу від нас самих – від наших дій, міркувань, відчуттів, комунікацій, радощів, проблем і відношення до них. Беріть від життя більше позитиву, наскільки це можливо.
А Флайза тобі в цьому допоможе. Слухай пісню сам і не забудь поділитись із друзями.

Відеокліп Флайзи на пісню «У тебе є ти» знімали у Луцьку. У ньому є кілька локацій і асоціацій із столицею Волинської області – Луцький замок, Будинок скульптора Голованя, унікальне та легендарне авто Луцька «Волинянка», найпопулярніша пішохідна вулиця Лесі Українки, галерея стріт-арту «Галерея 4/8 (4/8 Gallery)», річка Стир, двометрова полірована скульптура з нержавіючої сталі з бетонним подіумом «Зерно», і найважливіше – люди, які потрапили у кадр кожен із своїми емоціями. Якраз за емоції відповідав головний персонаж кліпу – велетенський ведмідь, який добряче наробив шуму в центрі міста під час зйомок. І діти, і дорослі, і навіть військові залюбки обіймались, пританцьовували, фотографувались із ним і таким чином потрапили до відеороботи Флайзюків.
На жаль, не зміг приїхати на зйомки один із вокалістів гурту Тарас Редзій, адже він, як військовослужбовець Національної гвардії України, здобуває звання офіцера, навчаючись у Національній академії НГУ.

Кліп знімали чотири визначних оператори та режисери Луцька та Рівного – Володимир Сущ, Олександр Соловей, Іван Воробей, Юрій Бочко. Зйомки відбувались у кілька знімальних днів: спочатку знімали учасників гурту у різних місцях Луцька, а згодом – велетенського пухнастого ведмедя та лучан, які трапились на його шляху. Кумедно було спостерігати за бабусями, які, сидячи на зупинці громадського транспорту, діставали свої гаджети та починали знімати й собі дивного звіра, який позував поруч із ними на камери. Не зважаючи на шалену спеку, акторка Софія, яка перебувала всередині костюму, залишилась щасливою. Жодна тварина не постраждала 🙂

Приємних вам вражень!

Проект реалізовано завдяки підтримці та з вдячністю Українському культурному фонду @ucf.ua
#ЗаПідтримкиУКФ
———————————
ДЯКУЄМО:
Володимир Сущ – режисер, оператор, монтаж
Олександр Соловей – оператор
Іван Воробей – оператор дрону
Юрій Бочко – оператор

Державний історико-культурний заповідник в м. Луцьку
Луцький замок
зокрема
Павло Аркадійович Рудецький
Андрій Єдинак

Агенція свят «Вежа ведмежа»
зокрема
Наталія Воскресенська
Софія Воскресенська

В’ячеслав Плескот
за раритетну «Волинянку»

Катерина Шкльода
за консультації по гранту

ЗСУ за можливість творити

Усім причетним до створення пісні та кліпу, а також усім шанувальникам за підтримку.

———————————
Музика – гурт «Флайза»
Текст – Андрій Тимчук

Запис пісні відбувся на студії звукозапису «МіК»
Аранжування, зведення, мастеринг – Микита Яйленко

———————————
#Флайза#Flyza#Flaiza#Флайззза#ФлайзаПʼятий#Флайзаутебеєти#альбомПʼятийгуртуФлайза#Флайза5#українськамузика#українською#УКФ#flyzzza#ФлайzZzа#Flayza



Альбом “П’ятий” гурту Флайза

Альбом “П’ятий” гурту Флайза

Альбом на стрімінгових платформах: https://album.link/nzf07kvd53qph

«Ці пісні пройшли з нами великий відрізок часу – майже 10 років, протягом яких ми переживали різні емоції: від суворих і сумних до бадьорих та усміхнених. Як і наше життя, вони видозмінювались. Альбом є наче віддзеркаленням всього того, що з нами відбувалось у наші найскладніші часи, адже він створювався у період війни, коронавірусу, втрат близьких людей і перемог ЗСУ. Проте для рівноваги та на прохання наших друзів (у тому числі військових) ми додали до «П’ятого» і більш позитивні треки. Мені здається, кожен знайде тут те, що буде ближче до душі» – вокаліст гурту Андрій Тимчук (Тіма)

Аудіоплатівка містить 12 українськомовних пісень, 3 ремікси та версію пісні «Вогнем і мечем» спільно з Оркестром Нацгвардії України, які за характером мають військову, патріотичну, соціальну та побутову тематику. Це п’ятий альбом за 23-річну історію гурту Флайза, пісні до якого були написані останніми роками.

У піснях, що увійшли до платівки, містяться тексти та теми, близькі кожному українцю – тут йдеться і про наш біль, пов’язаний із війною, і про необхідність гуртуватись та підтримувати армію, і звичні життєві теми, подані іноді в іронічному чи жартівливому контексті аби підбадьорювати українців у ці надважкі для усіх нас часи.

Альбом “П’ятий” гурту Флайза – різноплановий і різностильовий аудіопродукт, який частково вже випробуваний і гарно сприймається аудиторією на українських фестивалях, концертах, у теле- та радіоефірах, у соцмережах тощо. Збільшення квот на радіостанціях та попиту серед населення України потребує наповнення. І цей матеріал ідеально пасуватиме до ефірів і популяризації сучасної української музики як всередині країни, так і за кордоном.

Завдяки підтримці Українського культурного фонду @ucf.ua команда створила 4 нових пісні, а також адаптувала по саунду 8 пісень і 4 ремікси, що були створені раніше. #ЗаПідтримкиУКФ

Слухайте та підтримуйте українську музику!
———————————
Запис треків здебільшого відбувався на студії «МІК» у Луцьку. Хоча протягом цих років гурт співпрацював із кількома іншими рекординговими компаніями: Markov Records, CJ Mars Production, RedHome Studio, студією Романа Сороки.
Над аранжуваннями пісень працювали Микита Яйленко, Сергій Мінаєв, Сергій Марков, Дмитро Кухарук, Роман Грисюк, Сергій Макаренко, Стас “Red” Семілєтов, Олександр Богдан, Куля (Тулим), Сергій Бугайов, Мікаель Гюлазян, Володимир Баженов.

Музика – гурт Флайза
Тексти – Андрій Тимчук (Тіма)

Учасники гурту:
Алла Новак (Джамалка) – вокал
Андрій Тимчук (Тіма) – вокал
Тарас Редзій – вокал
Олександр Рудчик – труба
Сергій Мінаєв – клавішні, гітара
Дмитро Лазарев – гітара
Артур Черчик – бас
Олександр Дроздов – барабани
Олег Ющук – звукорежисер


Альбом створено за участі:
Олександр Іванов
Олександр Богдан
Оркестр військової частини 1141 Національної гвардії України
Вихованці Спеціальної Олімпіади України

Фото для обкладинки: Микола Цимбалюк
Дизайн обкладинки: Васік Яремій


Приєднуйся:
https://www.flyzzza.com.ua
https://www.facebook.com/flyzzzaofficial
https://www.instagram.com/flyzzzaofficial
https://www.soundcloud.com/flyzzzaofficial
https://www.youtube.com/flyzzzaofficial
https://www.tiktok.com/flyzzzaofficial
https://www.t.me/flyzzzaofficial

Підтримати нашу творчість: 4149499131675314 (Приват). Дякуємо
———————————
booking:
+380507563300
timaflyzzza@gmail.com
———————————
#Флайза #Flyza #Flaiza #Флайззза #ФлайзаПʼятий #Флайзаутебеєти #альбомПʼятийгуртуФлайза #Флайза5 #українськамузика #українською #УКФ #flyzzza #ФлайzZzа #Flayza

Стартує проект за підтримки УКФ: Альбом «П’ятий» гурту «Флайза»

Стартує проект за підтримки УКФ: Альбом «П’ятий» гурту «Флайза»

Друзі, ділимось із вами гарними новинами. Ми довго боролись і таки отримаємо грант від УКФ на розвиток нашої творчості. Флайза подалась до конкурсної програми «Відновлення культурно-мистецької діяльності» лоту «Короткострокові культурно-мистецькі проєкти» і у секторі «аудіальне мистецтво» все ж вибороли можливість протягом наступних двох місяців довершити роботу над альбомом і відзняти відеокліп для його популяризації.
Щиро дякуємо за довіру та підтримку Українському культурному фонду та усім, хто допомагав і тримав за нас кулачки 🙂
Відтепер очікуйте від нас подальших нових звісток.
А ми беремось до активної роботи.

Альбом «П’ятий» гурту «Флайза» реалізовується #ЗаПідтримкиУКФ

#Флайза #Flyza #Flaiza #Флайззза #українськамузика #українською #УКФ

Запрошення до участі у Тендерах цінових пропозицій (звукозапис, створення відеокліпу)

ФОП Ющук Олег Вікторович цим оголошенням запрошує організації та фізичних осіб-підприємців з доброю репутацією надати Тендерні цінові пропозиції у довільній формі (із зазначеною ціною та у відповідності до запиту) в рамках культурно-мистецького проєкту «Альбом “П’ятий” гурту Флайза», що реалізується згідно умов договору № 7RCA21-2643 про надання гранту від 01.08.2024 року, укладеного між ФОП Ющук О.В. та Українським культурним фондом, на наступні послуги:

1. На надання послуг звукозапису, а саме: саунд-продюсування, створення аранжування, накопичення інструментальних та вокальних партій, зведення та мастеринг, редакція аудіоматеріалів 4 композицій:

Назва композиції Виконавець Орієнтовна тривалість композиції, хв
1. Не ний Гурт Флайза понад 3:15
2. Я мужик Гурт Флайза понад 3:30
3. У тебе є ти Гурт Флайза понад 3:00
4. Сторона світла Гурт Флайза понад 2:40

2. На надання послуг звукозапису, а саме: саунд-продюсування, зведення та мастеринг, редакція аудіоматеріалу, мастеринг аудіоматеріалу, формування музичного альбому «П’ятий» гурту Флайза, що включає 12 композицій:

Назва композиції Виконавець Тривалість композиції, хв
1. Дерева Гурт Флайза 4:01
2. Вогнем і мечем Гурт Флайза 3:46
3. 2 фронти Гурт Флайза 3:17
4. Магніт Гурт Флайза 3:06
5. Шикардос Гурт Флайза 3:36
6. Мої крила Гурт Флайза 2:54
7. Паляниця Гурт Флайза 3:37
8. Сеньйоріта Гурт Флайза 3:37
9. Вогнем і мечем (версія з Оркестром Нацгвардії України) Гурт Флайза 3:47
10. 2 фронти (CJ Mars remix) Гурт Флайза 3:21
11. Паляниця (CJ Mars remix) Гурт Флайза 3:56
12. Вогнем і мечем (CJ Mars remix) Гурт Флайза 3:58

3. На надання послуг відеозйомки та монтажу відеокліпу для гурту “Флайза” “У тебе є ти” (що включає створення сценарію, режисуру відео, операторську постановку, операторську зйомку, освітлення, аерозйомку, звукорежисуру та інші супутні роботи).  Загальна тривалість створеного відео повинна бути близько  4 хв, подане у форматі mp4, розширення 1920×1080р Full HD.

Термін надання кожної з послуг – до 15 вересня 2024 року.

Обов’язкові документи, подані учасником Тендеру: тендерна пропозиція згідно переліку послуг; документи, що підтверджують державну реєстрацію.

Цінові пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 30 (тридцяти) днів з дати отримання Тендерних цінових пропозицій. Оригінали документів повинні бути передані координатору проекту (Тимчуку Андрію).

Конкурсна пропозиція має бути надіслана Замовнику не ПІЗНІШЕ ніж 14 серпня 2024 року, після чого вони будуть розглянуті у присутності команди проекту та ФОП Ющука О.В. 15 серпня 2024 року о 10:00. Конкурсні цінові пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і лишаються не розглянутими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за телефоном +380 050 756 33 00.

2024.07.07 – гурт «ФЛАЙЗА» (Луцьк) у Кораблику. Благодійний концерт.

2024.07.07 – гурт «ФЛАЙЗА» (Луцьк) у Кораблику. Благодійний концерт.

Фотозвіт та відео вж можна переглянути на наших сторінках у соцмережах:
https://www.facebook.com/flyzzzaofficial
https://www.instagram.com/flyzzzaofficial

Більше року Флайза / Flyza не виступала таким складом. А у Пивний клуб “Кораблик – Оболонь” ще більше. Скориставшись нагодою та відпусткою Тараса (одного з вокалістів гурту) команда вирішила все ж влаштувати концерт аби і він трішки кайфанув, і команда нарешті повноцінно заграла, і водночас зробити важливу справу – позбирати кошти на потреби військових. Гадаємо, що ще одна ціль – перезавантаження мізків у гостей, які завітали на подію, – теж була вдалою.

Флайза виконала багато старих своїх відбірних хітів, перемішуючи їх із новими піснями. Цього вечора було презентовано наживо новий сингл «У тебе є ти», який, здається, гарно зайшов публіці, адже Флайзюки виконували його ще раз на біз. А настрій кочував від позитивних треків до мінорних – десь як у всіх зараз, коли ми бачимо ті чи інші новини.
Тіма провів аукціон речей команди, яким додатково було зібрано гарну суму на благодійність.

Спільними зусиллями в неділю нам вдалось зібрати за вечір 20 000 грн. Ці кошти, як і анонсувалось, передано у БФ Ангар.Україна, який планує доєднати їх на закупівлю квадрокоптера Мавік 3Т.
Користуючись нагодою, дякуємо усім вам, друзі, за вашу гарячу підтримку, небайдужість і допомогу нашим воїнам.Разом ми сила!

Фото: Віталій Віжанський


2024.07.07 – гурт «ФЛАЙЗА» (Луцьк) у Кораблику

2024.07.07 – гурт «ФЛАЙЗА» (Луцьк) у Кораблику

Живемо у часи, коли кожна зустріч безцінна. І майже неможливо щось планувати у довгостроковій перспективі.В першій половині липня Тарас Редзій, вокаліст гурту Флайза, планує бути у відпустці в Луцьку. Тому ми вирішили скористатись нагодою та організувати концерт у Кораблику аби трішки перезавантажитись і водночас позбирати кошти на потреби наших воїнів.
Зазвичай Флайза Флайза / Flyza грає у Кораблику раз на рік. 7 липня буде саме такий день. Тому не пропустіть цю дату та завітайте аби нарешті зустрітись, поспівати і зробити важливу справу.
Якщо ви полюбляєте хіп-хоп з елементами реггі, року, латини, поп-музики та ще бо-зна-чого, то завчасно бронюйте столик на вашу компанію.
Дякуємо за змогу зібратись до купи ЗСУ. Збиратимемо кошти для Волонтерський штаб АНГАР, який знає куди краще перенаправити ресурси на нагальні потреби військових.
До зустрічі!

Вхід: 150 грн.
Старт: 19:00
Номер телефону адміністратора: +38 050 215 41 56

#Флайза#Flyza#Кораблик#КорабликЛуцьк#Korablyk#KorablykLutsk#Lutsk#Луцьк#ПивнийклубОболонь

Флайза – Дерева (official video) (2024) / Flyza – The trees

Флайза – Дерева (official video) (2024) / Flyza – The trees

Кліп тут: https://youtu.be/AndSDnfzdOw
Трек тут: https://song.link/i/1718969694
Лірик відео тут: https://youtu.be/1yoqqdUJ0dw


Довгоочікуваний кліп на пісню «Дерева» гурту Флайза нарешті можна переглянути на каналі гурту у YouTube. Ще в кінці жовтня відбулись зйомки основних кадрів відеокліпу і лише зараз ми дійшли до кінцевого результату монтажу. У такі складні часи для українських музикантів, коли ми майже позбавлені фінансових надходжень для свого розвитку (тут варто згадати і коронавірус, і повномасштабну війну, під час якої виступи відбувались на благодійній основі), нам нічого не залишалось, як у липні 2023 року просити у шанувальників гурту про донати на кліп. Зібрали ми тоді 3804 грн і зараз передаємо слова вдячності кожному, хто долучився. Окрім донатів зголосились допомогти нам із кліпом двоє чудових джентельменів  – Віталій Віжанський і Андрій Дмитрук. Андрій люб’язно надав нам для кліпу фантастичні краєвиди із лісами та деревами. А Віталій, будучи чудовим фотографом, вирішив поекспериментувати із відео та відзняв і змонтував кінцевий варіант кліпу.

В основі сюжету хлопчик пізнає ліс та лікує дерева. До речі, в його роль гарно вписався Арсен Пилипюк. Зйомки відбувались у луцькому Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Сама ж пісня «Дерева» має метафоричний зміст. У ній порівнюються люди та дерева, які насправді мають багато чого спільного та схожого. І у нас, і у них є своє коріння. І дерева, і люди потребують води. А ще ми здатні світитись та зігрівати. Прислухайтесь до тексту і ви збагнете, про що йдеться.

Трек “Дерева” вже доступний на всіх музичних платформах: https://song.link/i/1718969694

У такі надзвичайно складні для усіх нас часи ми маємо немислимі втрати як серед людей, так і серед природних ресурсів. Екологи вважають, що для відновлення пошкоджених лісів потрібно буде не менше 20 років. Рани, які російська армія завдає лісам, степам, водоймам, флорі та фауні України, залишаться на десятиліття, а спадок війни нестиме загрозу й після того, як гармати стихнуть.

Бережіть природу та один одного.

Дякуємо #ЗСУ за можливість творити.

Автор тексту: Тіма (Андрій Тимчук)
Музика: гурт «Флайза»
Аранжування, запис, зведення та мастеринг: Сергій Марков

У кліпі використано відео з архівів, відзнятих Андрієм Дмитруком.
Зйомка та монтаж: Віталій Віжанський

Кліп тут: https://youtu.be/AndSDnfzdOw

Флайза для сонячних дітей і молоді. Фотозвіт

Флайза для сонячних дітей і молоді. Фотозвіт

https://www.facebook.com/flyzzzaofficial/videos/356109224036310

Переглянути відео та світлини можна на наших сторінках:
https://www.facebook.com/flyzzzaofficial
https://www.instagram.com/flyzzzaofficial

Днями, друзі, ми з Флайза / Flyza долучились до спортивного свята «Об’єднані сонячними мріями». На цій події було встановлено рекорд з «Наймасовішого спортивного танцю у виконанні людей із синдромом Дауна», у якому взяло участь 154 людини з різних куточків України.
На зустріч із цими світлими людьми нас запросила Катя Свіщева та Патрульна поліція Волинської області . Це було надзвичайно складне в організації, хвилююче, емоційне та фантастичне свято, на якому спортсмени з синдромом Дауна змагались, розважались, насолоджувались спілкуванням та ставали рекордсменами України. І це були найщиріші обійми, танці та підспівування.

Щиро дякуємо за теплий прийом усім, хто долучився до події – сонячній молоді, батькам, волонтерам.
Окреме спасибі ЗСУ за змогу влаштовувати у ці складні часи такі події.

Фото-відео: Тарас Ярема @_.yarema_taras._
#Флайза #Flyza #Патрульнаполіція #дітисонця #сонячнілюди #сонячнідіти #рекордУкраїни




Флайза – Дерева (lyric video) / Flyza – The trees. Новий сингл і лірик-відео вже в мережі

Флайза – Дерева (lyric video) / Flyza – The trees. Новий сингл і лірик-відео вже в мережі

Відео тут: https://youtu.be/1yoqqdUJ0dw
Трек тут: https://song.link/i/1718969694

Пісня «Дерева» гурту Флайза має метафоричний зміст. У ній порівнюються люди та дерева, які насправді мають багато чого спільного та схожого. І у нас, і у них є своє коріння. І дерева, і люди потребують води. А ще ми здатні світитись та зігрівати. Прислухайтесь до тексту і ви збагнете, про що йдеться.

У такі надзвичайно складні для усіх нас часи ми маємо немислимі втрати як серед людей, так і серед природних ресурсів. За даними Рахункової палати України, станом на кінець 2022 року в державі вже постраждало понад 3 млн га лісів. Екологи вважають, що для відновлення пошкоджених лісів потрібно буде не менше 20 років. Рани, які російська армія завдає лісам, степам, водоймам, флорі та фауні України, залишаться на десятиліття, а спадок війни нестиме загрозу й після того, як гармати стихнуть.

Бережіть природу та один одного.

Дякуємо #ЗСУ за можливість творити.

Автор тексту: Тіма (Андрій Тимчук)
Музика – гурт «Флайза»
Аранжування, запис, зведення та мастеринг – Сергій Марков
У кліпі використано відео з архівів, відзнятих Андрієм Дмитруком
Монтаж: Тіма (Андрій Тимчук)
#Флайза#Flyza#flyzzza#ФлайzZzа#Flayza#Flaiza#Флайззза#Дерева#ФлайзаДерева#українськамузика#українською#Україна#Ukraine#UA

Флайза – Дерева. Новий сингл вже доступний на усіх музичних платформах.

Флайза – Дерева. Новий сингл вже доступний на усіх музичних платформах.

https://song.link/i/1718969694
Раді поділитись нашою новою піснею «Дерева». Гадаємо, ви відчуєте вайб цього треку самі і поділитесь ним із близькими. А незабаром потішимо вас ще й відеоверсіями.
Сяйте та зігрівайте один одного.

Сторінка 1 з 91234567...Last »

МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

facebook scloud youtube instagram

flyzzza@flyzzza.com.ua

+38 (050) 756 33 00