Альбом на стрімінгових платформах: https://album.link/nzf07kvd53qph

«Ці пісні пройшли з нами великий відрізок часу – майже 10 років, протягом яких ми переживали різні емоції: від суворих і сумних до бадьорих та усміхнених. Як і наше життя, вони видозмінювались. Альбом є наче віддзеркаленням всього того, що з нами відбувалось у наші найскладніші часи, адже він створювався у період війни, коронавірусу, втрат близьких людей і перемог ЗСУ. Проте для рівноваги та на прохання наших друзів (у тому числі військових) ми додали до «П’ятого» і більш позитивні треки. Мені здається, кожен знайде тут те, що буде ближче до душі» – вокаліст гурту Андрій Тимчук (Тіма)

Аудіоплатівка містить 12 українськомовних пісень, 3 ремікси та версію пісні «Вогнем і мечем» спільно з Оркестром Нацгвардії України, які за характером мають військову, патріотичну, соціальну та побутову тематику. Це п’ятий альбом за 23-річну історію гурту Флайза, пісні до якого були написані останніми роками.

У піснях, що увійшли до платівки, містяться тексти та теми, близькі кожному українцю – тут йдеться і про наш біль, пов’язаний із війною, і про необхідність гуртуватись та підтримувати армію, і звичні життєві теми, подані іноді в іронічному чи жартівливому контексті аби підбадьорювати українців у ці надважкі для усіх нас часи.

Альбом “П’ятий” гурту Флайза – різноплановий і різностильовий аудіопродукт, який частково вже випробуваний і гарно сприймається аудиторією на українських фестивалях, концертах, у теле- та радіоефірах, у соцмережах тощо. Збільшення квот на радіостанціях та попиту серед населення України потребує наповнення. І цей матеріал ідеально пасуватиме до ефірів і популяризації сучасної української музики як всередині країни, так і за кордоном.

Завдяки підтримці Українського культурного фонду @ucf.ua команда створила 4 нових пісні, а також адаптувала по саунду 8 пісень і 4 ремікси, що були створені раніше. #ЗаПідтримкиУКФ

Слухайте та підтримуйте українську музику!
———————————
Запис треків здебільшого відбувався на студії «МІК» у Луцьку. Хоча протягом цих років гурт співпрацював із кількома іншими рекординговими компаніями: Markov Records, CJ Mars Production, RedHome Studio, студією Романа Сороки.
Над аранжуваннями пісень працювали Микита Яйленко, Сергій Мінаєв, Сергій Марков, Дмитро Кухарук, Роман Грисюк, Сергій Макаренко, Стас “Red” Семілєтов, Олександр Богдан, Куля (Тулим), Сергій Бугайов, Мікаель Гюлазян, Володимир Баженов.

Музика – гурт Флайза
Тексти – Андрій Тимчук (Тіма)

Учасники гурту:
Алла Новак (Джамалка) – вокал
Андрій Тимчук (Тіма) – вокал
Тарас Редзій – вокал
Олександр Рудчик – труба
Сергій Мінаєв – клавішні, гітара
Дмитро Лазарев – гітара
Артур Черчик – бас
Олександр Дроздов – барабани
Олег Ющук – звукорежисер


Альбом створено за участі:
Олександр Іванов
Олександр Богдан
Оркестр військової частини 1141 Національної гвардії України
Вихованці Спеціальної Олімпіади України

Фото для обкладинки: Микола Цимбалюк
Дизайн обкладинки: Васік Яремій


Приєднуйся:
https://www.flyzzza.com.ua
https://www.facebook.com/flyzzzaofficial
https://www.instagram.com/flyzzzaofficial
https://www.soundcloud.com/flyzzzaofficial
https://www.youtube.com/flyzzzaofficial
https://www.tiktok.com/flyzzzaofficial
https://www.t.me/flyzzzaofficial

Підтримати нашу творчість: 4149499131675314 (Приват). Дякуємо
———————————
booking:
+380507563300
timaflyzzza@gmail.com
———————————
#Флайза #Flyza #Flaiza #Флайззза #ФлайзаПʼятий #Флайзаутебеєти #альбомПʼятийгуртуФлайза #Флайза5 #українськамузика #українською #УКФ #flyzzza #ФлайzZzа #Flayza