Фотозвіт та відео вж можна переглянути на наших сторінках у соцмережах:
https://www.facebook.com/flyzzzaofficial
https://www.instagram.com/flyzzzaofficial

Більше року Флайза / Flyza не виступала таким складом. А у Пивний клуб “Кораблик – Оболонь” ще більше. Скориставшись нагодою та відпусткою Тараса (одного з вокалістів гурту) команда вирішила все ж влаштувати концерт аби і він трішки кайфанув, і команда нарешті повноцінно заграла, і водночас зробити важливу справу – позбирати кошти на потреби військових. Гадаємо, що ще одна ціль – перезавантаження мізків у гостей, які завітали на подію, – теж була вдалою.

Флайза виконала багато старих своїх відбірних хітів, перемішуючи їх із новими піснями. Цього вечора було презентовано наживо новий сингл «У тебе є ти», який, здається, гарно зайшов публіці, адже Флайзюки виконували його ще раз на біз. А настрій кочував від позитивних треків до мінорних – десь як у всіх зараз, коли ми бачимо ті чи інші новини.
Тіма провів аукціон речей команди, яким додатково було зібрано гарну суму на благодійність.

Спільними зусиллями в неділю нам вдалось зібрати за вечір 20 000 грн. Ці кошти, як і анонсувалось, передано у БФ Ангар.Україна, який планує доєднати їх на закупівлю квадрокоптера Мавік 3Т.
Користуючись нагодою, дякуємо усім вам, друзі, за вашу гарячу підтримку, небайдужість і допомогу нашим воїнам.Разом ми сила!

Фото: Віталій Віжанський