НОВИНИ

НОВИНИ

Флайза – Дерева (lyric video) / Flyza – The trees. Новий сингл і лірик-відео вже в мережі

Флайза – Дерева (lyric video) / Flyza – The trees. Новий сингл і лірик-відео вже в мережі

Відео тут: https://youtu.be/1yoqqdUJ0dw
Трек тут: https://song.link/i/1718969694

Пісня «Дерева» гурту Флайза має метафоричний зміст. У ній порівнюються люди та дерева, які насправді мають багато чого спільного та схожого. І у нас, і у них є своє коріння. І дерева, і люди потребують води. А ще ми здатні світитись та зігрівати. Прислухайтесь до тексту і ви збагнете, про що йдеться.

У такі надзвичайно складні для усіх нас часи ми маємо немислимі втрати як серед людей, так і серед природних ресурсів. За даними Рахункової палати України, станом на кінець 2022 року в державі вже постраждало понад 3 млн га лісів. Екологи вважають, що для відновлення пошкоджених лісів потрібно буде не менше 20 років. Рани, які російська армія завдає лісам, степам, водоймам, флорі та фауні України, залишаться на десятиліття, а спадок війни нестиме загрозу й після того, як гармати стихнуть.

Бережіть природу та один одного.

Дякуємо #ЗСУ за можливість творити.

Автор тексту: Тіма (Андрій Тимчук)
Музика – гурт «Флайза»
Аранжування, запис, зведення та мастеринг – Сергій Марков
У кліпі використано відео з архівів, відзнятих Андрієм Дмитруком
Монтаж: Тіма (Андрій Тимчук)
#Флайза#Flyza#flyzzza#ФлайzZzа#Flayza#Flaiza#Флайззза#Дерева#ФлайзаДерева#українськамузика#українською#Україна#Ukraine#UA

Флайза – Дерева. Новий сингл вже доступний на усіх музичних платформах.

Флайза – Дерева. Новий сингл вже доступний на усіх музичних платформах.

https://song.link/i/1718969694
Раді поділитись нашою новою піснею «Дерева». Гадаємо, ви відчуєте вайб цього треку самі і поділитесь ним із близькими. А незабаром потішимо вас ще й відеоверсіями.
Сяйте та зігрівайте один одного.

“Джамайка”

https://www.facebook.com/reel/859369572561456
“Джамайка” від Флайзи та Олександра Положинського в розрізі 20-річної історії:
– 2003 – запис відео з програми “Твій формат” на М1 з гуртом Тартак – – – 2023 – концерт “Олександр Положинський. Дуети” у Жовтневому Палаці міста Києва

Олександр Положинський. Дуети. Фотозвіт

Олександр Положинський. Дуети. Фотозвіт

Це було шось неймовірне. Концерт мрії. Надзвичайно крута солянка артистів, які співали створені свого часу спільні пісні з Олександром Положинським.
Зал, звук, світло, організація – усе надзвичайно потужно. Окреме спасибі Світлані Яструбенко та Ірині Ангеловій за професійність і турботу.
Музиканти та беквокалістки на сцені, вам окремий респект – розгребсти і відіграти всю програму за такий короткий проміжок часу це з області фантастики.
Саш, кілька слів тобі. Ти робиш надзвичайно важливі речі для усіх нас. Дякуємо тобі за твою мудрість, смак, невгамовну творчість, поради, твою особисту любов до української музики і прививання цієї любові усім нам.
Ну і публіка – це було ЩОСЬ! Чи то ми так усі скучили за такими подіями, чи то дійсно нам вдалось створити відповідну ауру – ви були вибухово-безпечні. Оплески та вигуки запалювались наче сірники і це було надзвичайно круто.
Дякуємо.

Спасибі фотографам за чудові світлини.
Переглянути їх можна на наших сторінках у соцмережах:
https://www.facebook.com/flyzzzaofficial
https://www.instagram.com/flyzzzaofficial

“Олександр Положинський. Дуети”

“Олександр Положинський. Дуети”

5 вересня у Києві в Жовтневому Палаці відбудеться крутезний концерт Олександра Положинського та друзів. Так би мовити, “Система нервів 2.0”, та ще й наживо.
Нас із Флайза / Flyza Сашко теж запросив і ми страшенно цьому раді. Виконаємо спільно пісню з більше, ніж 20-річною історією. Окрім нас будуть багато інших творчих дуетів, тому рекомендуємо завітати. Посилання на квитки:
https://kiev.karabas.com/ua/oleksandr-polozhinskij-4

Тарас – військовослужбовець

Тарас – військовослужбовець

Друзі, віднедавна наш вокаліст Тарас Редзій став до лав Національної гвардії України. Зокрема отримав посаду стрільця у вже дружній нам Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк Користуючись нагодою, вітаємо нашого колегу з цим почесним рішенням і прийняттям на службу.
Зичимо тобі, Тарасе, міцного здоров’я, наполегливості, впевненості, мужності та надійного плеча побратимів у важливі моменти.
Будь крепким.

https://www.facebook.com/lutskngu1141/posts/pfbid02YYLRwzRp9RgsjKwtdQLjDrhtK7e5xdUb6Vz7Sx1ut1Lz7tmmEetdDj5Wm6tHCkpRl

#НГУ#Україна#UA#Ukraine#українапонадусе#СлаваУкраїні#Луцьк

Флайза та Нацгвардія. Фотозвіт

Флайза та Нацгвардія. Фотозвіт

2 червня Флайзюки виступили на заході з нагоди 29 річниці Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк. Разом із оркестром під керівництвом майора Віктора Лучинця ми знову виконали спільно нашу “Вогнем і мечем”, а також презентували оркестрову версію пісні “2 фронти”.
Для нас було за честь привітати давніх друзів. Надіємось, що наступного року ювілей частини відзначатимемо вже у часи нашої Перемоги.
До речі, наш вокаліст Тарас Редзій днями поповнив ряди нацгвардійців. Колектив Флайзи вітає тебе, Тарас, і бажає мужньої служби, міцного здоров’я та надійного плеча побратимів у важливі моменти.
За фото дякуємоВіталій Віжанський

Переглянути світлини можна на наших сторінках у соцмережах:
https://www.facebook.com/flyzzzaofficial
https://www.instagram.com/flyzzzaofficial

#СлаваУкраїні#ГероямСлава#НГУ#ЗСУ#Флайза#Луцьк#НаціональнаГвардіяУкраїни

День Національної Гвардії України. Виступ Флайзи на святкуванні

День Національної Гвардії України. Виступ Флайзи на святкуванні

Надзвичайно важливий виступ гурту «Флайза» для наших захисників напередодні Дня Національної Гвардії України. Трапилось це 24 березня у Палаці культури міста Луцька на прохання військових і Директора департаменту культури у Луцькій міській раді Тетяни Гнатів . Окрім своїх пісень фактично повним складом, ми виконали вже традиційно пісню «Вогнем і мечем» разом із оркестром Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк. Наше знайомство розпочалось ще рік тому, коли Флайзу запросили на таке ж святкування Дня Нацгвардії України. Тоді по завершенню виступу командир частини Василь Гуртовський, вражений нашою творчістю, запропонував створити щось спільне із їхнім військовим оркестром. Що ми успішно і зробили (https://youtu.be/8fhNWcAScaY). Користуючись нагодою, дякуємо за службу та вітаємо з професійним святом. Зичимо міцного здоров’я, сил, наснаги та Перемоги!


Фото та відео на наших сторінках у соцмережах:
https://www.facebook.com/flyzzzaofficial
https://www.instagram.com/flyzzzaofficial

Наклацав: Andrey Povzun

#Флайза#Flyza#ФлайzZzа#Flyzzza#Нацгвардія#НаціональнаГвардіяУкраїни
2023.03.24

Сторінка 1 з 91234567...Last »

МИ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

facebook scloud youtube instagram

flyzzza@flyzzza.com.ua

+38 (050) 756 33 00